27 Mayıs 2014 Salı

LG'nin yeni amiral gemisi tanıtıldı-G3



Uzun süredir merakla beklenen yeni nesil akıllı telefon modellerinden LG G3, resmen lanse edildi.


                                              



LG'nin Galaxy S5, HTC One M8 ve iPhone5S'le rekabet ede cek yeni modeli bugün düzenlenen etkinlikle tanıtıldı.

Özellikle fiyat/performans oranı ile geçtiğimiz yıla damgasını vuran G2'nin devamı olarak önümüzdeki hafta Güney Kore'de, önümüzdeki ay da Avrupa'da satışasunulacak olan LG G3, 5.5-inçbüyüklüğünde ve QHD yani 2560 x 1440 piksel çözünürlüğünde True HD IPS+ LCD ekrana sahip. İnç başına düşen piksel yoğunluğu 534 olan dolayısıyla keskin görüntüanlamında zirveye aday olan LG G3, özellikle ekran konusunda liderlik iddiasında.

               


LG G3, teknik özellik seviyesinde mercek altına alındığında işlemci olarak Samsung'unGalaxy S5'inde de karşımıza çıkan 2.46GHz hızındaki Snapdragon 801-8974AC'dengüç aldığını görüyoruz.

578MHz hızındaki Adreno 330 GPU'sunun eşlik ettiği telefonişlemci performansı olarakHTC One M8'den ve Sony Xperia Z2'den fazlasını sunarken, grafik performansında iseözellikle yüksek çözünürlüğün olumsuz yansımalarını yaşayacağını söyleyebiliriz.


LG G3'ün en çok merak edilen detaylarından biri de RAM kapasitesi idi. En başta 3GBRAM, sonra da 2GB RAM ile geleceği iddia edilen LG G3 aslında iki RAM kapasitesini dedestekliyor. Merak edenler için G3'ün 16GB kapasiteli versiyonu 2GB RAM,  32GBkapasiteli versiyonu ise 3GB RAM ile gelecek
.



Blog yazarı:  Fatih ŞAŞI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder